Ovan

Ovnovi su znatiželjni i energični vozači. NJihova strast za avanturom i takmičenjem čini ih odličnim vozačima. Ne boje se da preuzmu inicijativu na putu, ali uvek voze sa oprezom. NJihova spontanost može da ih odvede na neočekivana mesta, ali njihova brza reakcija pomaže im u izbegavanju problema.

Blizanci

Blizanci su fleksibilni i brzo razmišljaju. NJihova sposobnost prilagođavanja čini ih izvrsnima u saobraćajnim situacijama. Vole da razgovaraju tokom vožnje, ali uvek su svesni svoje okoline. NJihova znatiželja može da ih podstakne na istraživanje novih ruta.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Vage su diplomate na putu. NJihova sposobnost procene situacije čini ih vozačima koji se lako snalaze u saobraćajnim gužvama. NJihova saosećajnost prema drugim vozačima čini vožnju prijatnom za sve. Iako ponekad mogu da budu opsednuti estetikom svog automobila, uvek voze sa pažnjom i poštovanjem prema drugim učesnicima u saobraćaju.

Jarac

Jarci su disciplinovani vozači. NJihova strpljivost i odgovornost čine ih izvrsnima u dugim vožnjama. Ne podležu brzopletim odlukama i uvek voze sa ciljem. NJihova praktičnost čini ih vozačima koji su spremni za sve izazove na putu.

Ribe

Ribe su intuitivni vozači. NJihova osetljivost na okolinu čini ih vozačima koji instinktivno prepoznaju opasnosti na putu. NJihova maštovitost može da ih odvede na neobična mesta, ali njihova empatija prema drugima čini vožnju ugodnom za sve.

BONUS VIDEO: