Popularna DŽej-DŽej je po završetku karijere svu pažnju posvetila porodici. U aprilu 2021. godine je na svet donela ćerkicu Unu iz braka sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Prošlo je dugo vremena a da se Jelena na bilo koji način pojavi u javnosti. Sve dok njen prijatelj Ivan Zečević, koji živi i radi u Dubaiju, nije objavio zajedničku fotografiju.

Jelena je poslednje objave na svojim društvenim mrežama imala upravo iz Dubaija, i to iz sredine 2020. godine, pa je bilo interesantno videti kako danas izgleda.

 

 

Ono što se može videti jeste svakako da i dalje drži do svog izgleda i stila oblačenja.

Podsetimo, Jelena Janković je bivša srpska teniserka i nekadašnji broj 1 na WTA listi - na prvo mesto dospela je 2008. godine.  Zajedno s Britancem DŽejmijem Marijem, bratom Endija Marija, osvojila je Vimbldon 2007. u konkurenciji mešovitih parova.

Igračica je sa najviše ostvarenih pobeda u reprezentaciji Srbije, sa kojom je došla do finala Fed kupa 2012. godine. Na jubilarnom 50. meču u dresu reprezentacije, ispred Teniskog saveza Srbije dodeljena joj je nagrada Kruna za najuspešniju teniserku u reprezentaciji.

Na Danu državnosti Srbije 2017. godine, dodeljen joj je Orden Karađorđeve zvezde.

Foto: Profimedia

 

Mada u svojoj karijeri nije osvojila nijedan Grend slem turnir u singlu, poznata je kao jedna od najkonstantnijih igračica, jer je među najboljih 10 na WTA listi neprestano bila više od četiri godine. Jedna je od samo tri teniserke koje su bile broj 1 i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji, kao i jedna od sedam koje su pobedile obe sestre Vilijams, Venus i Serenu na istom turniru. Na vrhuncu svoje karijere, u periodu 2007-2011, bila je jedna od retkih teniserki koja je imala pozitivan odnos pobeda i poraza protiv obe sestre Vilijams. Pored sestara Vilijams jedina je aktivna teniserka sa preko 600 pobeda.

Najviše (8) puta je završavala sezonu kao najbolja srpska teniserka.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

(Kurir sport)