- Ja sam master antropologije i bavim se ljudskim verovanjima i mišljenjima, a magija je prvo ljudsko verovanje. Malo sam se više usmerila na razvoj magije u kraju u kojem smo se rodile Teodora i ja, i jako volimo taj kraj. Radila sam prvo reportaže o vlaškoj magiji. Radila sam intervjue sa bakama koje se bave vlaškom magijom. Kada je počelo bombardovanje to sam skupila i te intervjue koje sam radila sam skupila i napravila knjigu, a ubrzo su usledile i sledeće knjige - objasnila je sada Jasna.

Na pitanje kako je uspela da podvuče liniju i napravi "granicu" kada je reč o temama kojima se bavi, Jasna je rekla:

- Pa, ja sam novinar, završila sam srednju novinarsku školu, potom i fakultet. Nemam problem da podlegnem bilo čijem stavu. Mislim da uvek treba da se čuju sve strane.

Foto: TV Prva printskrin

 

- Mislim da svaki čovek ima intuitivne moći i da može da predvidi neke stvari. Upoznala sam mnogo vidovitih ljudi u čiju vidovitost sam se uveravala na osnovu njihovih proročanstava - rekla je Jasna za Blic.

Jasna dodaje i da su joj vidovnjaci predvideli i uspeh ćerke Teodore.

- Jeste. Uvek pre nego što sam intervjuisala neku od tih baka vračara, tražila sam da prvo meni nešto kažu iz prošlosti kako bih znala da li su u pitanju prevaranti. Jedna žena je videla Teodorino putovanje u Ameriku. Rekla mi je da vidi veliko more i da će mi dete otići tamo i uvek joj je stajao veliki uspeh. Volim i astrologiju mnogo. Teodorina natalna karta mi je pokazala da će ostvariti veliki uspeh. Ona je svestrana, volela je i fiziku i srpski. Bila je jako talentovana i u glumi gde je osvajala nagrade, ali na kraju se odlučila za pevanje - objasnila je Jasna Jojić.

BONUS VIDEO: