LJubavni život Rade Manojlović intrigira javnost, a pre nekoliko dana su se pojavile fotografije pevačice i muškarca za kojeg se tvrdilo da joj je dečko.

Iako je pevačica rekla da je to u stvari njen vozač i prijatelj, mnogi u ove navode nisu poverovali, što je Manojlovićevu razbesnelo.

Foto: ATA images

 

 

- Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu džaba čekate. Više ništa ne priznajem niti demantujem, niti objašnjavam. Nije ničija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila više nego predobra i iskrena svih ovih godina što mislim da mi se baš nije isplatilo. Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno - napisala je Rada na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Rada je nedavno progovorila o svom ljubavnom statusu, a tada je rekla kako joj muškarci ne prilaze.

- Ne znam da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh) – ispričala je Rada u razgovoru za Grand.

BONUS VIDEO: