- Razmišljam o tome da li je potreban poseban antivakserski sto kako bi svi ostali gosti bili malo opušteniji s ljudima koji nisu vakcinisani ili da uopšte ne razmišljam o tome? - pitala je Hajdi.

Kajli Sandilends i DŽeki O'Henderson složili su se s tim da neće učiniti ništa jer će se ti nevakcinisani gosti verovatno mešati sa drugim gostima tokom cele noći. Sandilends je odgovorio uveravajući Hajdi da su vakcinisani gosti "zaštićeni".

Foto: Profimedia

 

O'Henderson je dodala: "Mislim da njihovo razdvajanje za stolom neće učiniti ništa." Oba radijska voditelja složila su se da bi bilo "razumno" zamoliti sve nevankcinisane goste da se testiraju na kovid-19 pre venčanja. "To je tako standardno ovih dana, Hajdi, a posebno s testovima kod kuće je to prilično lako učiniti", rekao je O'Henderson.

Zbog trenutnih ograničenja u Novom Južnom Velsu, onima koji nisu vakcinisani ili nisu u potpunosti vakcinisani dopušteno je da prisustvuju samo "malom venčanju".

Foto: Profimedia

 

To znači da mogu da budu samo na venčanju sa najviše 11 osoba, uključujući one koji se venčaju, osobu koja vodi brak, dvoje svedoka, nekoga ko će snimiti službu i petoro gostiju.

- Svi ljudi koji nisu u potpunosti vakcinisani na malom venčanju moraju da sede dok konzumiraju alkohol i dok jedu i piju - dodaje se na vladinoj veb stranici Novog Južnog Velsa.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".