Popularni Lexington bend održava svoj drugi koncert u rasprodatoj Areni u Beogradu, a, kao i na prvom, pojavile su se brojne poznate ličnosti, u paru ili s prijateljima, kako bi uživali u hitovima ove muzičke grupe.

Na prvom koncertu gošća je bila Aleksandra Prijović, kao i Marija Mikić, a najveća podrška Bojanu Vaskoviću, frontmenu ovog benda, osim kolega i uigrane ekipe, jeste njegova supruga Aleksandra.

Foto: ATA images

 

 

Zapravo, iako Bojan ima uspešnu muzičku karijeru, Aleksandra je jednako popularna na društvenim mrežama, ali ne kao njegova supruga. Ona je po zanimanju doktorka, ali trenutno se ne bavi tim poslom, već je veoma uspešna kao influenserka na Instagramu. Ipak, sadržaj koji ona objavljuje tako je prijemčiv i lep da se može dopasti i muškarcima i ženama svih uzrasta jednako — zbog njene prirodnosti i skromnosti.

Mnogi su mislili da se pevač na snimanju spota "Prišla" zaljubio i zavoleo njegovu izabranicu, ali istina je malo drugačija. Naime, oni su se upoznali tokom 2012. godine, kada je Aleksandra i dalje bila tada studentkinja medicine.

 

 

Nakon samo nekoliko izlazaka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, te su otpočeli vezu, a potom i zajednički život. 2015. godine zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav.

Aleksandra je već godinama u braku sa Bojanom, a kao influenserku smo mogll da je upoznamo još pre nekoliko godina. Ona na svom profilu prezentuje sadržaj preko koga se jasno vidi koliko je posvećena porodici.

 

 

Aleksandra i Bojan imaju troje dece, Anđelinu, Mihajla i Helenu, a dogodovštine Vaskovića s decom nisu retkost na društvenim mrežama!

Osim toga, Aleksandra ima fenomenalne savete kada su u pitanju moda, šminkanje, inspiracija, podelila je do sada pregršt domaćih recepata koji su vredni zapisivanja, a vrlo nepretenciozno pokazuje na koji način se gradi porodična sreća sa troje male dece (i kućnim ljubimcem).

 

 

— Verujem da su mnogi počeli da me prate sa željom da vide ko je Bojanova žena, ali volim da mislim da su se na profilu zadržali iz nekih drugih, inspirativnih razloga — rekla je jednom prilikom lepa Aleksandra.

Ipak, iako deluje da žive bajku, nije uvek sve išlo savršeno.

Naime, u toku treće trudnoće, dok je nosila malenu Helenu, Aleksandra i Bojan su saznali da dete ima urođenu srčanu manu, te je beba morala na operaciju odmah nakon što se rodila.

 

 

– Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod – rekla je svojevremeno Aleksandra. 

Vaskovići su prošli kroz stresan period i prilikom rođenja prve ćerke, koja je, kako je Bojan svojevremeno pričao, imala svega 50 odsto šansi da preživi jer je rođena prevremeno.

 

Ipak, ova porodica je dokaz da se najstrašnije prepreke mogu prevazići, a sam pogled na njih danas govori da su porodica za svaki primer.

Vaskovići su prošli kroz stresan period i prilikom rođenja prve ćerke, koja je, kako je Bojan svojevremeno pričao, imala svega 50 odsto šansi da preživi jer je rođena prevremeno.

BONUS VIDEO: