Jedan od omiljenih pevača je prošle godine napunio beogradsku "Arenu", a ove godine je rešio da počasti divnim baladama dame iz Sarajeva. Karte za koncertu u pomenutoj "Zetri" je vrlo brzo rasprodao.

– Posle osam godina, meni je čast što sam baš na današnji dan u Sarajevu i što mogu damama da poklonim jedno lepo veče i da osete dobru energiju. Mislim da sam im izabrao najljepši poklon – rekao je Saša pred početak koncerta.

Foto: Instagram printskrin/sasamatic_official

 

Sašu je publika dočekala apluzom i vriscima, a koncert je započeo pesmom "Idemo anđele". Publika je uživala u brojnim hitovima poput "Samo ovu noć", "Dozvola za ljubav", "Kralj izgubljenih stvari", uz koje je pala i po koja suza.

Osim tih pesama imali su priliku da zaigraju i uz pesmu "Maskara", "Nije ovo moja noć", "Ne zovi ne piši". Sašin prvi gost je bio Goran iz "Ok benda", koji je dodatno doprineo atmosferi sa pesmom "Baksuz u ljubavi", uz koju su svi prisutni bili na nogama.

Foto: Instagram printskrin/sasamatic_official

 

Specijalni gost na pevačevom koncertu bio je pravo iznenađenje: 

– Jedna od naših najvećih zvezda, redovno sam išao na njegove koncerte, ali ni u snu nisam mogao da sanjam da će mi se pridružiti ovde na ovoj sceni, moj prijatelj Hari Mata Hari – rekao je Saša, dok je Hari izlazio na scenu uz taktove pesme "Golube", preneo je "Grand".

BONUS VIDEO: