Na 96. dodeli Oskara pažnju su, pored glumaca, privukle i brojne poznate ličnosti koje su takođe došle da upotpune ovaj događaj. Među njima je bila i naša bivša teniserka Ana Ivanović koja je opravdala titulu nekadašnje najlepše teniserke sveta. Ona se pojavila u pratnji svog supruga, Bastijana Švajnštajgera, bivšeg nemačkog fudbalera, koji je došao u smokingu.

Ana je zablistala na crvenom tepihu u žutoj uskoj haljini koja je isticala njenu savršenu figuru. Podsetimo, ona je nedavno postala majka po treći put i na svet donela još jednog sina, međutim, trudnoća uopšte nije uticala na njen izgled zbog čega joj se mnoge žene dive.

Haljina je bila dugačka do poda i sečena tako da joj je jedno rame bilo golo, kosa joj je bila puštena i prebačena na jednu stranu, a šminka i nakit suptilni, ali efektni - u njenom stilu.

Foto: Profimedia

 

Ana je dobila samo reči hvale u jarko žutoj haljini koju ne može svako da iznese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsetimo, film "Openhajmer" osvojio je sedam Oskara - među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa "Jadna stvorenja" sa četiri zlatne statue.

"Openhajmer" je Oskara dobio za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, originalnu muziku, sinematografiju i montažu, a "Jadna stvorenja" za glavnu žensku ulogu, scenografiju, šminku i frizuru i kostim. Najbolji strani film je "Zona interesa" koji je nagrađen i u kategoriji zvuka.

Najbolji film - Openhajmer

Glavna muška uloga - Kilijan Marfi, Openhajmer

Foto: Profimedia

 

Glavna ženska uloga - Ema Stoun, Jadna stvorenja

Foto: Profimedia

 

Režija - Kristofer Nolan, Openhajmer

Sporedna muška uloga - Robert Dauni DŽunior, Openhajmer

Sporedna ženska uloga - Devajn DŽoj Rendolf, The Holdovers

(Magazin Novosti)

BONUS VIDEO: