Glumac Srđan Žika Todorović talenat za glumu nasledio je od svog oca, čuvenog glumca Bore Todorovića, a svoju prvu ulogu imao je kao trogodišnjak.

On se jednom prilikom prisetio tog perioda i priznao da je tokom sviranja u bendu imao kontakt sa nedozvoljenim supstancama.

Foto: I.Marinković

 

 

- U vreme kada sam bio bubnjar u rok grupi "Ekatarina Velika", svašta se dešavalo. Mnogi meni bliski ljudi bili su heroinski zavisnici. Oni su mene mnogo čuvali, ja sam bio mlađi od njih šest godina, oni su bili '59, '58, a ja '65. godište - pričao je Todorović.

Foto: sarics

 

 

- Nisu mi dali ni mrvicu droge da probam. Čuvali su me jer su imali već loša iskustva sa ranijim bubnjarima, tako da ne bih da pričam puno o tome, to je za mene teška tema. Uglavnom izbegavam, ali hoću da kažem da su me pazili kao malo dete. Da nije njih možda danas ne bih bio živ! Bilo je i perioda kada sam ostajao bez novca, ali sam ga kasnije pozajmljivao od nekih kolega s kojima sam bio blizak, a najviše od oca. Nerado pričam o tome, ali je to period mog života i to je prosto tako - rekao je Todorović za Unu.

BONUS VIDEO: