Prošlo je četrnaest godina od premijere filma "Montevideo, Bog te video", a pored čuvenog tandema, Moše i Tirketa, jedna od najzapaženijih uloga bila je i uloga malog Stanoja koju je tumačio glumac Predrag Vasić.

Peđa je rođen u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji, a posle NATO bombardovanja SR Jugoslavije, zajedno sa porodicom se preselio u Beograd.

Foto: V.Danilov

 

 

Mladi i talentovani glumac sada je gostovao u sedmoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje o svom odrastanju i životu na KiM.

- Mislim da je danas Kosovo i Metohija postalo trend. Mi šetamo u majicama "Kosovo je Srbija" i busamo se u grudi, a mnogi ne znaju našu istoriju i nisu bili dole. Busaju se bez obzira na sve, započeo je priču Peđa u podkastu "BINDŽ".

Kako je Peđa Vasić pričao o Kosovu i Metohiji pogledajte u videu ispod, kao i na našoj Jutjub platformi:

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život i intimi, a ceo intervju sa glumcem Predragom Vasićem pogledajte klikom na link (OVDE).

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1344142/osvajaci-putin-zapretio-sta-desiti-ako-americka-vojska-pojavi-ukrajini?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1344142/osvajaci-putin-zapretio-sta-desiti-ako-americka-vojska-pojavi-ukrajini?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" &quot;TO="" SU="" OSVAJAČI!&quot;="" Putin="" zapretio="" -="" Šta="" će="" se="" desiti="" ako="" američka="" vojska="" pojavi="" u="" Ukrajini"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">