Aleksandra Belošević gostovala je u emisiji "Bindž" kompanije "Novosti" i tom prilikom otkrila detalje filma "Poslednji strelac"

Ovo je prvi dugometražni film u kom ona glumi i naglašava da je za nju to bilo jedno neverovatno iskustvo.

- Imala sam neverovatnu strču da moj prvi dugometražni film bude upavo sa njima. Oni su veliki glumci sa mnogo iskustva, a meni je kao nekom ko tu ima najmanje to mnogo značilo. Bilo je kao da gledate školu glume uživo. Oni su nudili pregršt svega i to je ono što je meni bilo dragoceno - rekla je Aleksandra u podkastu "BINDŽ".

Foto: ATA images

 

 

NJen emotivni partner u filmu je Miloš Timotijević koji joj je mnogo pomogao tokom snimanja eksplicitnih scena, jer je Aleksandri ovo bio prvi put da se susreće sa takvim izazovom.

- Ja do tada nisam imala prilike da iskusim takve scene iako sam ih priželjkivala, jer mislim da svaki glumac koji želi što više toga da iskusi treba da ima i ovo kao deo nekog glumačkog sazrevanja. Priželjkivala sam je i da bih spoznala kako ću da reagujem. Ta vrsta sramote koju vi posedujete privatno ne treba da se ispolji u glumačkom zadatku - rekla je Aleksandra u podkastu "BINDŽ".

Šta je sve imala da kaže o svom privatnom životu, karijeri, odrastanju i detinjstvu možete pogledati na našoj Jutjub platformi, kao i u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...