Prošlo je četrnaest godina od premijere filma "Montevideo, Bog te video", a pored čuvenog tandema, Moše i Tirketa, jedna od najzapaženijih uloga bila je i uloga malog Stanoja koju je tumačio glumac Predrag Vasić.

Peđa je rođen u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji, a posle NATO bombardovanja SR Jugoslavije, zajedno sa porodicom se preselio u Beograd.

Foto: V.Danilov

 

 

Mladi i talentovani glumac sada je gostovao u sedmoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje o svom odrastanju i životu na KiM.

- Mislim da je danas Kosovo i Metohija postalo trend. Mi šetamo u majicama "Kosovo je Srbija" i busamo se u grudi, a mnogi ne znaju našu istoriju i nisu bili dole. Busaju se bez obzira na sve. Oni u kafani naručuju pesmu "Vidovdan" - ne znaš dečko, sedi i ćuti. Idi dole pa vidi kako je. Busanjem i lažnim patriotizmom nećemo ništa postići, započeo je priču Peđa u podkastu "BINDŽ".

Foto: V.Danilov

 

 

Kako je Peđa Vasić pričao o Kosovu i Metohiji, kao i o današnjem patriotizmu pogledajte u videu ispod, kao i na našoj Jutjub platformi:

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život i intimi, a ceo intervju sa glumcem Predragom Vasićem pogledajte klikom na link (OVDE).