Mlada Kajla Re je oduševila svoje pratioce nakon što je podelila zanimljiv trenutak sa dana svog venčanja. Malo pre nego što je prošetala do oltara, dobila je dar od svog budućeg supruga - ali dar iznenađenja nije bio za nju. Zapravo, bio je namenjen nekome ko još uopšte ne postoji.

Mladoženja je na dan venčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Video je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, kao i suze, a pogledan je više od 8 miliona puta.

Buduća mlada Kayla Re spremala se da se uda za ljubav svog života, Terija. Neposredno pre početka velikog dana, iznenadila se kad je od verenika dobila dar - koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu sa porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kajla je saznala da je narukvica sa porukom namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

- Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čita ona, boreći se sa suzama.

- Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - nastavljala je da čita.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

- Ovo je tako slatko! Napravio si stvarno dobar posao - rekla je suprugu.

Mnogi su takođe bili svladani emocijama, što nisu krili u komentarima.

- Ovo je neverovatno pažljivo - komentarisali su neki.

- Morala bih ponovno da se našminkam posle ovoga jer bih doslovno sve isplakala - glasio je jedan od komentara.

- Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice - pohvalili su ih.

- Tako je željan i spreman da stvori život sa tobom!

BONUS VIDEO: