Pevačica je svoju veliku ljubav doživela kada je imala 17 godina, bila je zaljubljena u studenta arhitekture i strastvenog zaljubljenika u motore. Bili su poznati u Novom Sadu, obožavali su brzu vožnju. Nažalost, ovog momka je ta vožnja koštala života. 

Nesreća se dogodila nedaleko od kafane koju drži Danilo Ikodinović "Tako je suđeno".

 

Jasno je da je Natašina sudbina da se zaljubi u momke koji obožavaju brzu vožnju i ne mare za strah. Ali, kada brzina i šljašteći hrom jednom uđu u krv, stvaraju posebnu vrstu zavisnosti od koje se nije lako spasti.

Bez obzira na to što nisu bili u vezi, Nataša je jako teško podnela gubitak. U tom periodu snimila je prvi album, a jednu od najlepših balada "Miris" je posvetila tragično završenoj ljubavi i ugašenom životu. 

Jednom prilikom, dok su još bili zajedno, Danilo Ikodinović otkrio je da su motori i brza vožnja jedino oko čega se svađao sa Natašom. Proslavljenog vaterpolistu upravo je pad sa "jamahe" umalo koštao života, kasnije možda i braka sa zanosnom pevačicom.

Foto: ATA images

 

Nesreća se dogodila 2008. godine, kada je pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Danilo je priznao da je to bila njegova najveća životna greška. 

(Helo)

BONUS VIDEO: