Певачица је своју велику љубав доживела када је имала 17 година, била је заљубљена у студента архитектуре и страственог заљубљеника у моторе. Били су познати у Новом Саду, обожавали су брзу вожњу. Нажалост, овог момка је та вожња коштала живота. 

Несрећа се догодила недалеко од кафане коју држи Данило Икодиновић "Тако је суђено".

 

Јасно је да је Наташина судбина да се заљуби у момке који обожавају брзу вожњу и не маре за страх. Али, када брзина и шљаштећи хром једном уђу у крв, стварају посебну врсту зависности од које се није лако спасти.

Без обзира на то што нису били у вези, Наташа је јако тешко поднела губитак. У том периоду снимила је први албум, а једну од најлепших балада "Мирис" је посветила трагично завршеној љубави и угашеном животу. 

Једном приликом, док су још били заједно, Данило Икодиновић открио је да су мотори и брза вожња једино око чега се свађао са Наташом. Прослављеног ватерполисту управо је пад са "јамахе" умало коштао живота, касније можда и брака са заносном певачицом.

Фото: АТА имагес

 

Несрећа се догодила 2008. године, када је при брзини од 170 километара на сат изазвао тешку саобраћајну несрећу. Данило је признао да је то била његова највећа животна грешка. 

(Хело)

БОНУС ВИДЕО: