Jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki Ivana Španović oduševila je mnogo puta ljubitelje sporta i učinila nas ponosnim.

Osim zbog sportskih uspeha, Ivana je nedavno dospela u centar pažnje javnosti nakon što se saznalo da se nakon samo dve godine braka razvodi od svog izabranika, fitnes trenera Marka Vulete.

Foto: ATA images

 

 

NJih dvoje su bili u braku od 2021. do 2023. godine. Nisu imali decu, a njihov razvod je zaprepastio mnoge. Ipak, oni se nisu mnogo obazirali na pisanje medija, oglasili su se nekoliko puta, rekli šta su imali i svako je nastavio svojim putem.

Marko je otišao u Dubaji, gde je počeo da radi, a Ivana je ostala u Beogradu gde vredno trenira i provodi vreme sa njoj dragim ljudima. Nakon razvoda Ivana je najveću podršku imala u svojoj porodici, ocu, majci, ali i bratu, koji je nepoznat javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Spanovic (@spane021)

 

U pitanju je Nemanja Španović, zgodni mladić, veoma lep, pametan i vredan. On ne voli pažnju medija i nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, ali zahvaljujući jednoj fotografiji imali smo priliku da vidimo kako izgleda. 

Nemanja živi miran i povučen život daleko od očiju javnosti. Na Instagramu tek ponekad objavi svoju fotografiju, a prednost daje mudrim mislima Ive Andrića, kineskog filozofa Laozija, ali i Majkla DŽordana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Spanovic (@spane021)

 

Komentari, većinom ženskog dela pratilaca, nižu se ispod svake Nemanjine fotografije, pa je samo pitanje vremena kada će naići neka devojka koja će uspeti da osvoji srce Nemanje s kojom će pronaći ljubav i sve što mu je potrebno. 

BONUS VIDEO: