Suzana Jovanović godinama uživa u braku sa Sašom Popovićem, a malo ko zna da je pre ljubavi sa njim imala jako težak život.

- Od petog razreda osnovne pevala sam u horu. Kasnije, u srednjoj, nastupala sam na lokalnim takmičenjima i osvajala visoka mesta, često i pobeđivala. Znala sam da je muzika moj život. A školu sam završila zbog tate i mame kako mi ne bi trubili nad glavom- kroz smeh je jednom prilikom rekla Suzana.

- Nije me zanimala ekonomija, pa sam pitala šta se najbrže završava. Donela sam roditeljima diplomu trgovačke škole i rekla: „Sad počinjem da radim“. Ali, ne u trgovini. Podržali su me. Nastupala sam po raznim proslavama, skupila novac i snimila prvu ploču - prisetila se tada Jovanovićeva.

Foto: ATA images

 

 

Suzana ne krije da ju je prvi brak mnogo koštao, a kako kaže, Saša je sve njene rane zacelio.

- Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela - ispričala je Suzana koja se nakon razvoda vratila kod roditelja.

- Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali. Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Foto: ATA images

 

 

Suzana se dotakla i prvog susreta sa Sašom, pa otkrila šta je to što mu se kod nje najviše svidelo.

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje - rekla je ona u emisiji "Premijera-vikend specijal".

(Blic)

BONUS VIDEO: