Jedna od ovakvih neobičnih situacija odigrala se 2012. godine, kada je mladoženja na svadbenom veselju zatekao svoju mladu i venčanog kuma u veoma prisnom odnosu.

- Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Foto: Profimedia

 

Tako se mladoženja obratio svojim svatovima u jednom od čačanskih ugostiteljskih objekata, gde su svadbe u jesenjem periodu gotovo svakodnevna pojava. U čudu, bez reči, gosti su se pokupili i ostavili ovog Čačanina da tuguje za svojom životnom izabranicom.

- Svadba je tekla po planu. Završilo se venčanje. Mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče. Pošto je nije bilo dugo, mladoženja je otišao da je potraži. Kada je otvorio vrata sobe, imao je šta i da vidi. NJegov izabrani kum ležao je sa njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, veoma prisni - ispričao je I. P., jedan od svatova sa propale svadbe.

- Mladoženja je, potom, njih dvoje izbacio iz restorana, a onda se obratio svatovima i zamolio ih da odu kućama... Tako se veselje završilo... Nesrećni domaćini morali su, ipak, da plate sve troškove u restoranu, iako večera nije bila ni poslužena...

(Novosti)

BONUS VIDEO: