Glumac Miloš Petrović sada je gostovao u desetoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja filmova poput "Južnog vetra" i "Indigo kristal", o saradnji i prijateljstvu sa Nebojšom Glogovcem, a glumac je takođe govorio i o detinjstvu, odrastanju i intimi.

- Moje odrastanje je bilo trubulentno. U adolescentskim godinama sam svašta radio - što nije baš za pohalu, ali srećom naučio sam lekciju. Bitno je da nikome nisam ostao dužan. Sve sam svoje drugove isplatio i prema državi i prema drugarima. U tom ludilu, tih turbulentnih godina, ljudi samo mogu da zamisle šta je nekom temperamentnom i adolescentu punom energije padalo napamet, započeo je priču Trojpec u emisiji "BINDŽ".

Nastavak ove priče, kao i brojne druge zanimljive anegdote iz života mladog glumca možete pogledati u videu uspod, kao i na našoj Jutjub platformi.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...