Frano se ženio četiri puta, a prelepa Milena koja mu je osvojila srce, je poreklom iz Beograda.

Prvi glumčev brak koji se završio neuspešno bio je sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka. Potom se oženio 1983. godineLJiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo tri nedelje.

Posle deset godina se oženio manekenokom Živom Stupink,koja mu je podarila dvoje dece. Dugo vremena mu je trebalo da se odluči da li će stati pred matičara. 

 

 

Nažalost, taj brak je takođe propao, a prema svemu sudeći, prelepa Milena je Franov konačni izbor bez obzira na godine. 

Lasić je jednom prilikom otkrio i kako je osvojio lepu Beograđanku.

– Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

Interesantno je da se nisu mogli dogovoriti oko imena deteta, ali su na kraju našli jedno koje se oboma sviđa. 

- Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća, ispričala je Milena svojevremeno.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Milena je iskreno govorila o tome kako njihov brak komentariše javnost: 

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos, zaključila je Milena Lasić za Story.

BONUS VIDEO: