Mina je u jeku popularnosti upoznala svog prvog supruga džez-pijanistu Aleksandra Miletića sa kojim je dobila sina Luku kada je imala samo 22 godine.

Foto: D. Milovanović

 

 

Osim emotivnog života, Minu i Aleksandra vezivala je i uspešna poslovna saradnja. Oni su svojevremeno zajedno nastupali na džez-koncertima. Iako njihv brak nije potrajao, oni us nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je svojevremeno glumica za Blic.

Foto: Jutjub printskrin/Glosi

 

 

Prvi muž Mine Lazarević bio je velika podrška glumici kada se od baletskog igrača Gorana Stanića razvela zbog porodičnog nasilja. Glumica iz drugog braka ima ćerku Ivu i sina Marka.

- Ne jurim decu da budu poput mene. Mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam, da im dajem vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - rekla je ona tada.

(Blic)

BONUS VIDEO: