- Kada deca žele da kupe nešto što je van planiranih mesečnih troškova, na primer, novu majicu, moraju da rade i sami zarade za to - kaže Sara i dodaje: - Porodica je moje bogatstvo, kada to shvatite, sve je lakše. Osim toga, za mene je porođaj težak koliko i kao vožnja bicikla.

Pošto je Sarin muž muzičar, neka deca su nasledila njegov talenat za muziku, pa su osnovali bend i smimili nekoliko pesama.

NJihovo 12. dete je umrlo kao beba od tri meseca.

- Zaspala je u naručju mog muža dok sam ja pravila kolač. Stavio ju je da spava. Kada smo se vratili da proverimo je li sve u redu, shvatili smo da ne diše. Naša srca su bila slomljena. Bila je najmlađa u porodici i potresla nas je činjenica da bilo ko može nestati u trenu - rekla je.

Porodica živi u kući sa šest spavaćih soba i tri kupatila, zajedno sa Sarinim roditeljima.

- Velika porodica nije za svakoga, ali ja se osećam blagoslovenom. Osvrnem se unazad i pomislim kako sam provela trudna 21 godinu života. Sve sam ih dojila. Nije bilo lako, nismo savršena porodica. Kao i svi, imamo određena iskušenja, ali to su prepreke s kojima moramo da se suočimo u životu. Sjajno je što smo jedni drugima podrška i izvor zajedništva i ljubavi - izjavila je Sara za "Good Morning America".

BONUS VIDEO: