- Када деца желе да купе нешто што је ван планираних месечних трошкова, на пример, нову мајицу, морају да раде и сами зараде за то - каже Сара и додаје: - Породица је моје богатство, када то схватите, све је лакше. Осим тога, за мене је порођај тежак колико и као вожња бицикла.

Пошто је Сарин муж музичар, нека деца су наследила његов таленат за музику, па су основали бенд и смимили неколико песама.

Њихово 12. дете је умрло као беба од три месеца.

- Заспала је у наручју мог мужа док сам ја правила колач. Ставио ју је да спава. Када смо се вратили да проверимо је ли све у реду, схватили смо да не дише. Наша срца су била сломљена. Била је најмлађа у породици и потресла нас је чињеница да било ко може нестати у трену - рекла је.

Породица живи у кући са шест спаваћих соба и три купатила, заједно са Сариним родитељима.

- Велика породица није за свакога, али ја се осећам благословеном. Осврнем се уназад и помислим како сам провела трудна 21 годину живота. Све сам их дојила. Није било лако, нисмо савршена породица. Као и сви, имамо одређена искушења, али то су препреке с којима морамо да се суочимо у животу. Сјајно је што смо једни другима подршка и извор заједништва и љубави - изјавила је Сара за "Good Morning America".

БОНУС ВИДЕО: