Teniserka Ana Ivanović (36) godinama važi za jednu od najlepših Srpkinja. Prirodnom lepotom odavno je zauzela visoko rangirano mesto na ovoj lestvici, a kako godine prolaze njen šarm tek dolazi do izražaja. Ana je tako osvojila i nekadašnjeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim godinama uživa u skladnom braku.

Poznati supružnici imaju troje dece, dečaka. Luka (6) i Leon (5) su šestog maja prošle godine dobili trećeg sina čije ime su dugo skrivali od javnosti. Čini se da Ana i Bastijan žive bajkovitim životom, a kada su bili na početku veze mediji im nisu bili blagonakloni.

Ana i Bastijan su godinama u srećnom braku

Nemački mediji su posebno bili surovi prema srpskoj lepotici, tvrdeći da je Bastijanova dugodišnja verenica, koja je Nemica, mnogo lepša od teniserke. Međutim, sada je obožavaju. Dok ceo svet priča o Aninoj lepoti, te se jedno vreme debatovalo o tome koliko je prirodna, jedna fotografija sve je pokazala.

Naime, kada je teniserka objavila kadrove sa svojom majkom, više nije bilo sumnje da je od nje nasledila damsko držanje, stavi i šarm. Anina majka Dragana izgleda poput holivudskih diva.

FOTO:Printskrin/anaivanović

 

 

Kako je po profesiji advokat, naizgled joj profesija daje dozu ozbiljnost ali to samo daje na čari njenoj lepoti. Ova ponosna baka danas uživa uz svoje unučiće i vremenu koje provodi sa njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Podsetimo, osim o troje mališana koje je rodila njena ćerka Ana, ova poznata baka brine i o još jednom unuku, malenom Vidu koje joj je podario sin Miloš. On je već godinama u srećnoj ljubavi sa Draganom DŽajić ćerkom legendarnog fudbalera Dragana DŽajića.

BONUS VIDEO