Marko Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, najmanje se eksponira od svih članova porodice Đoković. O njemu se definitivno najmanje zna, a odavno je napustio Srbiju i započeo život u Marbelji, u Španiji, gde i sam Novak često boravi.

Marko radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i ljubav daleko od Srbije. Već godinama voli modnu dizajnerku Letisiju Tesari, ali ona nije jedina njegova devojka za koju srpska javnost zna.

Zapravo, davne 2011. godine, Marko je bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

Foto: ATA images

 

 

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je Dragana kada je potvrdila vezu sa Markom. U to vreme, medije su preplavile njihove zajedničke fotografije s javnih događaja i crvenog tepiha, a tada se nisu krili od foto-reportera.

Zašto su raskinuli Dragana Mićalović i Marko Đoković?

Međutim, kako su mediji prenosili, raskinuli su zbog razdvojenosti.

Marko se tada aktivno bavio tenisom i stalno putovao, a Dragana je radila u Beogradu. Ipak, nije bila razočarana ni nakon raskida.

Foto: ATA images

 

 

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše, srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - rekla je Dragana kada je okončala romansu sa Markom Đokovićem.

Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana je Novaku jednom čestitala osvajanje titule i na Instagramu.

(Glossy)

BONUS VIDEO: