Марко Ђоковић, млађи брат Новака Ђоковића, најмање се експонира од свих чланова породице Ђоковић. О њему се дефинитивно најмање зна, а одавно је напустио Србију и започео живот у Марбељи, у Шпанији, где и сам Новак често борави.

Марко ради на тениској академији, а пронашао је и љубав далеко од Србије. Већ годинама воли модну дизајнерку Летисију Тесари, али она није једина његова девојка за коју српска јавност зна.

Заправо, давне 2011. године, Марко је био у вези са глумицом Драганом Мићаловић, а љубав је трајала неколико месеци.

Фото: АТА имагес

 

 

- Заједно смо већ неколико месеци. Лепо нам је, срећни смо и то је све, немам више шта да кажем - рекла је Драгана када је потврдила везу са Марком. У то време, медије су преплавиле њихове заједничке фотографије с јавних догађаја и црвеног тепиха, а тада се нису крили од фото-репортера.

Зашто су раскинули Драгана Мићаловић и Марко Ђоковић?

Међутим, како су медији преносили, раскинули су због раздвојености.

Марко се тада активно бавио тенисом и стално путовао, а Драгана је радила у Београду. Ипак, није била разочарана ни након раскида.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тачно је да сам сама, али нисам разочарана. Не очајавам, штавише, срећна сам и задовољна. Уживам у животу и дружењу са пријатељима - рекла је Драгана када је окончала романсу са Марком Ђоковићем.

После раскида остали су у пријатељским односима, а Драгана је Новаку једном честитала освајање титуле и на Инстаграму.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: