Haris i Melina DŽinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Foto: Instagram printskrin/djinadzinovic

 

 

Naime, njihova ćerka Đina DŽinović koja je i te kako aktivna na društvenim mrežama, jednom svojom ranijom objavom iznenadila je mnoge. Ona je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je uplakana i objasnila razlog.

Đina se, naime, u suzama požalila svojim pratiocima da previše emotivno shvata sadržaje koji se nađu na društvenoj mreži TikTok.

- Mene će TikTok u grob da stavi, ne mogu više, majke mi, na svaki drugi video histerija i plač.

Foto: Instagram printskrin/djinadzinovic

 

 

Nakon ove objave, postavila je emotivni snimak oca i ćerke kroz razne životne faze, a onda je i pojasnila:

- Uglavnom, za one koji nisu shvatili, on se ćerki čitav život izvinjavao što nije mlad kao ostali očevi, i preminuo je tako što se izvinjavao.

LJubavna priča Meline i Harisa

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama
Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

Foto: Petar Milošević

 

 

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

- Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

BONUS VIDEO: