Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

Фото: Инстаграм принтскрин/djinadzinovic

 

 

Наиме, њихова ћерка Ђина Џиновић која је и те како активна на друштвеним мрежама, једном својом ранијом објавом изненадила је многе. Она је објавила фотографију на Инстаграму на којој је уплакана и објаснила разлог.

Ђина се, наиме, у сузама пожалила својим пратиоцима да превише емотивно схвата садржаје који се нађу на друштвеној мрежи ТикТок.

- Мене ће ТикТок у гроб да стави, не могу више, мајке ми, на сваки други видео хистерија и плач.

Фото: Инстаграм принтскрин/djinadzinovic

 

 

Након ове објаве, поставила је емотивни снимак оца и ћерке кроз разне животне фазе, а онда је и појаснила:

- Углавном, за оне који нису схватили, он се ћерки читав живот извињавао што није млад као остали очеви, и преминуо је тако што се извињавао.

Љубавна прича Мелине и Хариса

Иначе, љубавна прича Хариса и Мелине и познате модне дизјанерке започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

Отпор Мелининих родитеља због разлике у годинама
Харис је једном приликом говорио за медије о томе како Мелинини родитељи у почетку нису били за њихов однос, истичући да је један од главних разлога заправо велика разлика у годинама.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - причао је својевремено Харис у интервјуу за "Глорију" и додао да је све то Мелина тешко поднела:

- Сећам се да сам јој говорио: "Проћи ће то брзо! Видећеш, кад сазнају да си трудна, све ће бити другачије! Управо је било тако. Сад су луди од среће што су добили унуку - истакао је он и додао да је након неког времена све било у најбољем реду.

БОНУС ВИДЕО: