Melina je nedavno upala u porodičnu kuću na Senjaku, nakon čega je folker pozvao policiju, a tom prilikom Melina je samo prošla pored sina bez ijedne reči. Iako je delovalo da je sa ćerkom Đinom u dobrim odnosima, influenserka je iznenada majku otpratila sa društvenih mreža i time jasno pružila podršku ocu.

Da su deca uvek bila privrženija Harisu, Melina je sama svojevremeno prizala, a evo kako je Haris govorio o njenom odnosu sa decom dok su bili u braku:

Foto: ATA images

 

 

- Teror varvara je film koji sam gledao sedam puta u četvrtom razredu osnovne škole. Nije Melina teror, nego… Zapade mi nešto u grlu! (smeh) Melina je ta koja vodi računa o njima, odnosno o njihovoj školi. Pošto je sve na internetu, oni njoj podnose izveštaje, ali i sama može da vidi, ne mogu da je prevare. Ona ima s njima ta prepucavanja pošto nisu sva deca dobra u školi, uvek ima nekih falinki, a ja sam tu da je zaštitim jer se oni okreću prema meni ne bi li našli utočište, ali ja im to ne dam. Imamo jednoglasan stav u odgajanju dece i njihovoj edukaciji, tako da za sada to dosta adobro funkcioniše - rekao je Haris tada.

"Deca nikada nisu bila veza za mene"

Podsetimo, Melina je svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

Foto: ATA images

 

 

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina godinu dana pre razvoda od Harisa.

BONUS VIDEO: