Мелина је недавно упала у породичну кућу на Сењаку, након чега је фолкер позвао полицију, а том приликом Мелина је само прошла поред сина без иједне речи. Иако је деловало да је са ћерком Ђином у добрим односима, инфлуенсерка је изненада мајку отпратила са друштвених мрежа и тиме јасно пружила подршку оцу.

Да су деца увек била приврженија Харису, Мелина је сама својевремено призала, а ево како је Харис говорио о њеном односу са децом док су били у браку:

Фото: АТА имагес

 

 

- Терор варвара је филм који сам гледао седам пута у четвртом разреду основне школе. Није Мелина терор, него… Западе ми нешто у грлу! (смех) Мелина је та која води рачуна о њима, односно о њиховој школи. Пошто је све на интернету, они њој подносе извештаје, али и сама може да види, не могу да је преваре. Она има с њима та препуцавања пошто нису сва деца добра у школи, увек има неких фалинки, а ја сам ту да је заштитим јер се они окрећу према мени не би ли нашли уточиште, али ја им то не дам. Имамо једногласан став у одгајању деце и њиховој едукацији, тако да за сада то доста адобро функционише - рекао је Харис тада.

"Деца никада нису била веза за мене"

Подсетимо, Мелина је својевремено истакла како су њени наследници навикли да она не буде увек крај њих.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пошто ни пре нисам проводила дане у кући, неће ме на то навести ни овај нови, лепи простор. Једноставно, нисам такав тип. Навикла сам на путовања, дружења, изласке. Од почетка брака нисам живела уобичајено, прво због Харијевог посла, касније и свог. Деца су васпитана мало чергарски, навикли су да нисмо увек ту, али им никада ништа није недостајало. Одличан сам организатор, а око њих је увек било много људи који их воле и пазе: моја сестра, брат, мајка, отац. Та мешавина утицаја била је одлична за њихову емотивну самосталност. Никада нису били везани за мене на тај начин да плачу ако нисам крај њих - рекла је Мелина годину дана пре развода од Хариса.

БОНУС ВИДЕО: