Ovan

Hrabri, ambiciozni i žestoko nezavisni, Ovnovi su na vrhu spiska moćnih znakova zodijaka. Pod vladavinom Marsa, planeta energije i akcije, Ovnovi su rođene vođe koji neustrašivo slede svoje ciljeve. NJihovo samopouzdanje i odlučnost nadahnjuju druge da slede njihov primer, čineći ih neverovatno snažnima u bilo kojem poduhvatu kojeg se prihvate.

Škorpija

Tajanstvene i intenzivne, Škorpije poseduju dubinu emocija i uvida koji ih izdvajaju iz gomile. Pod vladavinom Plutona, planete transformacije i ponovnog rođenja, Škorpije su vešte u navigaciji dubinama ljudske psihe. NJihova oštra intuicija i nepokolebljiva odlučnost čine ih strašnim protivnicima, a njihova sposobnost da se regenerišu posle suočavanja sa neuspesima osigurava njihov konačni trijumf.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Praktični, disciplinovani i ambiciozni, Jarčevi su oličenje uspeha. Pod vladavinom Saturna, planeta strukture i odgovornosti, Jarci poseduju nepokolebljivu odlučnost da se popnu na vrh planine uspeha. NJihova strpljiva upornost i nepokolebljiva odlučnost omogućuju im da prevladaju svaku prepreku na svom putu, što ih čini moćnim snagama na koje se mora računati.

Ribe

Sanjive i intuitivne, Ribe poseduju bezgraničnu maštu i urođenu povezanost sa duhovnim svetom. Pod upravom Neptuna, planeta iluzije i mistike, Ribe su vrlo empatična i saosećajna bića. NJihova sposobnost dodirivanja kolektivnog nesvesnog daje im jedinstveni uvid u ljudsko stanje, što ih čini moćnim isceliteljima i vizionarima.

BONUS VIDEO: