Srpski as Nikola Jokić meč je završio sa 15 poena, 15 skokova, pet asistencija i četiri ukradene lopte. Posle utakmice jedna američka novinarka zamolila je najboljeg igrača Denvera da prokomentariše utakmicu i iznese očekivanja pred start plej-ofa.

Čim je počeo izlaganje pred kamerama, Nikoli je s leđa prišao saigrač Deandre DŽordan i zaskočio ga. To je iznerviralo Somborca koji se ljutito okrenuo prema njemu i ispalio sočnu psovku na srpskom jeziku.

"Ma idi bre u p**du materinu", rekao je Jokić i nastavio svoje izlaganje.

"Hoćemo da dobijemo svaki meč. To što se dogodilo protiv San Antonija ne mogu da objasnim. Hteli smo da završimo meč protiv Memfisa na pravi način. Verujemo jedni drugima cele sezone, odbrana nam je odlična u tranziciji, igramo svi zajedno i to je iskustvo koje je prevagnulo", kaže Jokić i otkriva da ga jedna stvar daleko više raduje od starta plej-ofa.

"Da budem iskren, uzbuđen sam jer idem kući. Otvorili smo bazen pre dan, dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. Zbog toga sam uzbuđen u ovom momentu", iskren je bio Jokić.

BONUS VIDEO: