Srpski košarakša sinoć je zabeležio 12 minuta u pobedi svojih Hjuston Roketsa nad Los Anđeles Klipersima, a pored postignutih 13 poena i osam skokova, bio je i učesnik nekoliko interesantnih situacija na terenu.

Kako se u NBA ligi trude da publici na tribinama nikad ne bude dosadno, jedan od sponzora dodeljivao je navijačima besplatan obrok ukoliko protivnički igrač promaši oba slobodna bacanja.

Upravo je Marjanović bio taj koji je "ispunio želju" navijačima. On je namerno promašio dva slobodna bacanja u poslednjoj četvrtini, a nagrada je stigla do svih gledalaca na susretu u Los Anđelesu.

Prema prvobitnom dogovoru, jedan restoran brze hrane trebalo bi svim gledaocima da obezbedi sendvič sa piletinom ako protivnički igrač promaši oba slobodna bacanja u poslednjem delu utakmice, a košarkaš visok 224 centimetra je upravo to uradio. to. I to namerno.

 

 

 

 

Na snimku se vidi kako prstom upire u publiku i pre i posle promašaja, a njegov potez je oduševio sve, pa i komentatore.

Scena se odigrala nešto manje od pet minuta pre kraja utakmice, a njegove Rakete su u tom trenutku imale osam poena prednosti. 

Pored ove simpatične situacije, Bobi je bio akter u još jednoj. Naime, na podbacivanju i skakanju za loptu, našeg gorostasa uspeo je da nadskoči čak 41 centimetar niži igrač!

Foto: Tanjug/AP

 

Sinoć je završen ligaški deo NBA lige, a ekipa Roketsa je ostala bez šanse za doigravanje.