Naime, samo 50 dana od kako su ga mučki ubili Vasilije Gačević (50) i Marko Daničić (23), Stefanu je 14. aprila umrla baka Nada (74).

- Stefanova baka je godinu dana bolovala od raka pankreasa. Uz nju je sve vreme bio suprug Radoš i sin Nenad. NJenom smrću, Nenad je u 50 dana izgubio dve osobe. Sahranjena je u utorak na groblju u Boleču, gde u drugoj grobnici počiva njen unuk - kaže izvor Informera.

Stefanov deda Radoš Savić navodi da je sve vreme negovao suprugu Nadu, kojoj je ubistvo unuka pogoršalo bolest.

- Kada je čula da je Stefan umro, danima je jaukala i plakala. Bolest je uznapredovala, dotukla je Stefnaova smrt i više joj nije bilo pomoći - priča Radoš, Stefanov deda, koji je sada ostao bez unuka i životne saputnice.

Foto: Printskrin društvene mreže

 

Inače, osumnjičeni za svirepo ubistvo od trenutka izvršenja zločina u bekstvu.

Marko Daničić je iz bekstva kontaktirao svoju porodicu, i to bez znanja Gačevića i rekao im da prenesu poruku da mu je teško, te da razmišlja o predaji policiji.

Gačević i Daničić nakon ubistva pobegli na Kosovo i Metohiju, nelegalnim putem preko administrativne linije, pa se veruje da im je ponestalo sredstava za život, što im otežava boravak u bekstvu.

Zbog svih okolnosti koje za njih postaju sve teže, Daničić razmišlja o predaji, ali to krije od Vaslija Gačevića i za svoje planove je navodno u tajnosti obavestio porodicu, rekli su portalu Republika u policiji.

Advokat Dragan Palibrk koji zastupa Vasilija Gačevića izjavio je za informer da nema nikakve informacije o predaji osumnjičenog Daničića.

- O tome nisam obavešten - rekao nam je advokat Palibrk.

BONUS VIDEO: