Glumac Lazar Nikolić proslavio se ulogom Petra u seriji "Kalkanski krugovi" nakon čega je stekao popularnost zbog maestralne glume, a sada je gostovao u emisiji "Bindž" gde je otkrio detalje sa ovog projekta, kao i informacije o privatnog životu

Glumac Lazar Nikolić gostovao je u novoj epizodi emisije "Bindž" i tom prilikom javnosti otkrio detalje iz svog privatnog života, ali i iz svoje glumačke karijere. Dotakao se snimanja serije "Kalkanski krugovi" u kojoj je igrao ulogu Petra, odnosno "mačijeg smeha" i dobio priliku da sarađuje sa slavnim imenima naše kinematografije, među kojima se istakao Žarko Laušević.

Foto: Novosti

 

 

S obzirom na to da je tumačio ulogu njegovog sina, on je većinu kadrova delio sa legendarnim Laušem, što je na Lazara ostavilo veliki utisak.

- Stvarno sam imao čast da radim sa jednim od, po mom mišljenju, najboljih glumaca. Pre svega mislim da glumci trebaju da budu dobri ljudi, pa tek onda dobri u svojoj profesiji. Već na prvoj probi se između nas stvorila ta neka hemija. Kada imate takvog partnera pored sebe i još kad vam je tako direktan partner i igra vam oca, potrebno je da se stvori dobar odnos. Međutim, ta njegova profesionalnost i iskustvo, ta doza prihvatanja mlađeg kolege i razni saveti su urodili plodom i zahvalan sam i spokojan što mi je on bio partner - rekao je Lazar u emisiji "Bindž".

Foto: Jutjub printskrin/ mts Tvoj svet

 

 

Lazar se dotakao i toga koliko mu je bilo teško da iznese tako zahtevnu ulogu.

- Jako je izazovno i stvarno mogu da kažem da sam zahvalan što sam imao priliku da glumim u "Kalkanskim krugovima" jer glumci retko dobijaju takve uloge, retko se glumac na taj način transformiše. Svakako sam radio na fizičkoj transformaciji, skidao sam kilažu, puštao sam kosu i bradu koju su mi kasnije farbali u narandžastu boju jer ljudi sa tom bolešću imaju uglavnom riđu kosu i dosta sam istraživao o deci koja imaju autizam. Ta ulgoga je bila na klizavom tlu, u smislu da je mogla da ode u neku karikaturu što nikako nisam želeo iz poštovanja prema toj deci - istakao je Lazar Nikolić u emisiji "Bindž".

Lazar je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju u Budvi, selidbi u Beograd, kao i o intimi i svom ljubavnom životu. Sve što je imao da kaže, možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.