Glumac Nikola Glišić gostovao je u podkastu"Bindž" u kom je govorio o svom detinjstvu, počecima glumačke karijere, mladalačkim ludorijama, kao i o brojnim projektima na kojima je radio.

Nikola koji je u seriji "Poziv" delio kadar sa Mirjanom Joković, sada je u razgovoru otkrio kako je izgledala saradnja sa našom proslavljenom glumicom.

Foto: V.Danilov

 

 

- U telefonu sam tokom snimanja serije zapisivao neke njene rečenice koje i dan danas uzimam da pročitam. Kada na stranu stavimo profesiju, meni su priortiet ljudske vrednosti, a  ona je tu neverovatna. Zaista imam utisak da ću nakon saradnje sa Mirjanom moći da plivam u svim glumačkim vodama. Svaki trenutak na setu sa njom je bio nestvaran, razgovori o glumi i životu su mi mnogo pomogli - istakao je Nikola u podkastu "Bindž".

Foto: V. Danilov, P. Mitić

 

 

Šta je sve Nikola imao da kaže na ovu temu možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju pogledajte OVDE.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi..