Glumac Miloš Petrović Trojpec je imao jako dramatično odrastanje i detinjstvo tokom kog je naučio mnogo i prošao kroz razne situacije.

On je u emisiji "Bindž" otkrio detalje iz svog privatnog života i naglasio da je sve svoje dugove platio.

Foto: ATA images

 

 

- Moje odrastanje je bilo turbulentno i dinamično. Svašta sam nešto u adolescentskim godinama radio što nije za pohvalu. Srećom naučih lekcije iz svega toga i ne ostah nikome ništa dužan. Sve sam svoje dugove isplatio, što prema državi, što prema drugarima - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž", pa dodao da ga je ulica naučila i dosta korisnih stvari.

- Definitivno me je naučila da ne treba lagati, da treba stati u zaštitu svog obraza, svog imena i svoje časti, da ne treba varati ljude. Dosta ljudima fali to - da su u nekom trenutku života naučili na pravi način da ne treba da slažu, manipulišu i foliraju - naglasio je Miloš u emisiji "Bindž".

Šta je sve Miloš imao da kaže o svom detinjstvu možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju pogledajte OVDE.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...