Aleksandra Belošević poznata je javnosti iz serija "Klan", "Igra sudbine", "Tri muškarca i tetka", a nedavno je održana i premijera ilma "Poslednji strelac" u kom je ona prvi put dobila priliku da glumi u dugometražnom filmu.

Aleksandra je privukla veliku pažnju javnosti svojim talentom, izgledom i harizmom, a mnogi su se zapitali da li je ona srećno zaljubljena i ispunjena na tom polju.

Foto: ATA images

 

 

Glumica je za "Novosti" u emisiji "Bindž" otkrila da je u braku sa kolegom kog je upoznala tokom studiranja u Novom Sadu.

- Tačno se sećam trenutka kada sam ga upoznala. Sad kad pogledam, ne znam da li je u tom trenutku to bila zaljubljenost ili je to bila ta prva iskra kad te neko privuče. Pomislila sam: "Jao ko je ovaj novi? Nismo ga do sada viđali". Videla sam da je on tada gledao nešto na kalendaru, nešto je posmatrao i sećam se vrlo dobro da sam tada izašla na terasu i da je on došao i rekao: "Zdravo ja sam Marko". Tada sam pomislila da čim je prišao prvi da to znači da me primetio - prisetila se Aleksandra u emisiji "Bindž".

Ostatak priče možete pogledati u videu ispod, a celu emisiju na našem Jutjub kanalu.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...