Film "Poslednji strelac" publika može da gleda u bioskopu od 14. marta. Pored Aleksandre Belošević u filmu će imati prilike da gleda i Nenada Jezdića, Mikija Krstovića, Miloša Timotijevića i Natašu Marković.

Mlada glumica Aleksandra Belošević najviše secena u filmu ima sa legendarnim glumcem Mikijem Krstovićem, a u podkstu "BINDŽ" otkrila je koliko joj je značilo da upravo u svom prvom dugometražnom filmu kadar deli sa glumcem kao što je Miki.

Foto: ATA images

 

 

- Do ove uloge zaista nisam imala prilike da puicam i baratam oružjem, kolege su mi pomagale i govorile: "Uradi to ovako, onako", stižu dobronamerni saveti, ali ne znam koga pre da slušam, onda sam pogledala u Mikija koji je samo posmatrao celu situaciju i na kraju rekao: "Uradi onako kako si prvo htela..."  možda je to bilo pogrešno, ali kad ti Miki to kaže, prosto njegov savet moraš da iskoristiš, rekla je Aleksandra u podkastu "Bindž".

Ostatak priče možete videti u videu ispod, a ceo intervju sa prelepom glumicom možete pogledati OVDE.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...