Aleksandra Belošević poznata je javnosti iz serija "Klan", "Igra sudbine", "Tri muškarca i tetka", a sada je dobila ulogu u filmu "Poslednji strelac" čija će se premijera održati danas, a u bioskopima će biti prikazivan od 14. marta. Ona se u ovom ostvarenju prikazala u sasvim novom svetlu. Aleksandra igra opasnu i atraktivnu Barbaru koja ima jasan cilj. 

Glavnu ulogu tumači Nenad Jezdić, a pored njega ćemo imati priliku da gledamo i Mikija Krstovića, Miloša Timotijevića, kao i Natašu Marković koja će igrati osobu sa invaliditetom.

Aleksandri Beošević je ovo prvi dugometražni film i naglašava da je zahvalna na iskustvu i pomoći koju je dobila od kolega, a pre svega od Mikija Krstovića sa kojim ima najviše scena.

Foto: ATA images

 

 

- Imala sam neverovatnu strču da moj prvi dugometražni film bude upavo sa njima. Oni su veliki glumci sa mnogo iskustva, a meni je kao nekom ko tu ima najmanje to mnogo značilo. Bilo je kao da gledate školu glume uživo. Oni su nudili pregršt svega i to je ono što je meni bilo dragoceno - rekla je Aleksandra u za "Novosti".

Aleksadnra je odlučila da sa nama podeli jednu anegdotu sa snimanja.

- Ja do tada nisam imala priliku da pucam i držim oružje u rukama. U jednoj sceni sam pokušavala da dijalog, koji je malo komplikovaniji, usaglasim sa tim rukovanjem oružjem i naravno kolege su počele da mi daju savete. I sad kreću tri, četiri dobronamerna saveta, a ja samo pogledam u Mikija koji ne govori ništa, stoji sa strane, posmatra celu situaciju i samo izgovara: "Uradi onako kako si prvo htela". To mi je bilo dovoljno da kažem sebi kažem da mi je sve jasno i da ću da uradim onako kako mi Miki kaže - prisetila se Aleksandra za "Novosti".

Šta je sve Aleksandra imala da kaže o filmu "Poslednji strelac" koji će ne sumnjivo steći veliku popularnost, možete pogledati u videu ispod.

Radnja filma prati glavnog junaka kog tumači Nenad Jezdić. On ima dilemu da li da se osveti zbog tragične smrti svoje supruge ili da se povuče i prihvati mir koji je tek spoznao.