Glumac Nikola Glišić gostovao je u jedanaestoj epizodi podkasta "Bindž" kompanije "Novosti" i iskreno pričao o svojoj karijeri i razvojnom putu, a dotakao se i brojnih zanimljivih tema.

On je govorio o snimanju filma "Pored mene" koji je za njega bio odskočna daska i koji mu je kasnije pružio dosta prilika za rad.

- Uloga Strahinje me je sasvim sigurno do sada u mom razvojnom putu i u mojoj karijeri obeležila. Bilo je jako izazovno i interesantno glumiti tu ulogu. Kada sam pročitao scenario i bilo mi je zanimljivo da istražujem po takvom profilu i karakteru. Braniti takvog lika je za mene bio jedan korak kopanja po sebi - rekao je Nikola u podkastu "Bindž", pa se dotakao i snimanja intimne scene sa Slavenom Došlom.

- Mi smo imali pripreme za tu scenu. Ja sam se trudio da što verodostojnije i istinskije iznesem sve to što on proživljava i koji je povod za taj odnos. Da je bilo neprijatno - jeste. Te pripreme su bile jako iscrpljujuće i sam taj dan snimanja, odnostno noć, je bila strašno iscrpljujuća. Scena je imala šest, sedam kadrova i svaki kadar ima po pet duplova i vi sad snimate to celu noć, pet sati. Tu je bila i koreografija i udarac i poljubac i gušenje i naboj. Tako da je to bilo jako iscrpljujuće da se snimi - istakao je Nikola u podkastu "Bindž" kompanije "Novosti".

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...