Глумац Никола Глишић гостовао је у једанаестој епизоди подкаста "Бинџ" компаније "Новости" и искрено причао о својој каријери и развојном путу, а дотакао се и бројних занимљивих тема.

Он је говорио о снимању филма "Поред мене" који је за њега био одскочна даска и који му је касније пружио доста прилика за рад.

- Улога Страхиње ме је сасвим сигурно до сада у мом развојном путу и у мојој каријери обележила. Било је јако изазовно и интересантно глумити ту улогу. Када сам прочитао сценарио и било ми је занимљиво да истражујем по таквом профилу и карактеру. Бранити таквог лика је за мене био један корак копања по себи - рекао је Никола у подкасту "Бинџ", па се дотакао и снимања интимне сцене са Славеном Дошлом.

- Ми смо имали припреме за ту сцену. Ја сам се трудио да што веродостојније и истинскије изнесем све то што он проживљава и који је повод за тај однос. Да је било непријатно - јесте. Те припреме су биле јако исцрпљујуће и сам тај дан снимања, одностно ноћ, је била страшно исцрпљујућа. Сцена је имала шест, седам кадрова и сваки кадар има по пет дуплова и ви сад снимате то целу ноћ, пет сати. Ту је била и кореографија и ударац и пољубац и гушење и набој. Тако да је то било јако исцрпљујуће да се сними - истакао је Никола у подкасту "Бинџ" компаније "Новости".

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...