Glumac Nikola Glišić gostovao je u emisji "Bindž" kompanije Novosti i tom prilikom pričao o brojnim izazovima koje je prolazio kroz karijeru.

Kao najzahtevniji zadatak koji je do sada imao izdvojio je snimanje intimne scene sa kolegom Slavenom Došlom u filmu "Pored mene".

Ovaj film je obeležio Nikolinu karijeru s obzirom na to da je to bio njegov prvi dugometražni film, a takođe mu je bio "odskočna daska" za dalje projekte.

Foto: V.Danilov

 

 

Najizazovniji trenutak je svakako bila intimna scena sa kolegom, a evo kako je to izgledalo iz Nikolinog ugla.

- Mi smo imali pripreme za tu scenu. Ja sam se prosto trudio da što verodostojnije i istinskije iznesem sve to što moj lik proživljava. Da je bilo neprijatno - jeste. Te pripreme su bile jako iscrpljujuće i sam taj dan snimanja, odnostno noć, je bila strašno iscrpljujuća. Scena je imala šest, sedam kadrova i svaki kadar ima po pet duplova i vi sad snimate to celu noć, pet sati. Tu je bila i koreografija i udarac i poljubac i gušenje i naboj. Tako da je to bilo jako iscrpljujuće da se snimi - istakao je Nikola u emisiji "Bindž".

Foto: Printskrin Jutjub/Hypnopolis Film

 

 

Šta je sve Nikola imao da kaže na ovu temu možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju pogledajte OVDE.

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi..