Глумац Никола Глишић гостовао је у емисји "Бинџ" компаније Новости и том приликом причао о бројним изазовима које је пролазио кроз каријеру.

Као најзахтевнији задатак који је до сада имао издвојио је снимање интимне сцене са колегом Славеном Дошлом у филму "Поред мене".

Овај филм је обележио Николину каријеру с обзиром на то да је то био његов први дугометражни филм, а такође му је био "одскочна даска" за даље пројекте.

Фото: В.Данилов

 

 

Најизазовнији тренутак је свакако била интимна сцена са колегом, а ево како је то изгледало из Николиног угла.

- Ми смо имали припреме за ту сцену. Ја сам се просто трудио да што веродостојније и истинскије изнесем све то што мој лик проживљава. Да је било непријатно - јесте. Те припреме су биле јако исцрпљујуће и сам тај дан снимања, одностно ноћ, је била страшно исцрпљујућа. Сцена је имала шест, седам кадрова и сваки кадар има по пет дуплова и ви сад снимате то целу ноћ, пет сати. Ту је била и кореографија и ударац и пољубац и гушење и набој. Тако да је то било јако исцрпљујуће да се сними - истакао је Никола у емисији "Бинџ".

Фото: Принтскрин Јутјуб/Hypnopolis Film

 

 

Шта је све Никола имао да каже на ову тему можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју погледајте ОВДЕ.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими..