Glumac Miloš Petrović Trojpec odrastao je u Beogradu u periodu koji ni malo nije bio lak. On je bio šesti razred kada je bombardovanje počelo, a u emisji "Bindž" je prepričao kako je sve to izgledalo iz njegove perspektive.

- Mi smo konkretno za bombardovanje pravili bazen iza moje zgrade. Nama je tu jedan stariji iz kraja, Šomi koji je imao sjajne te neke ideje, inovativne, rekao: „E što ne napravite bazen iza nove zgrade?“, i otišao. I mi na kraju napravismo bazen. Prvo smo našli ašove, lopate, pa iskopali,  pa neki drugar kaže: "Sanjao sam da smo stavljali kese za đubre, pa lepili selotejpom i da smo tako obložili bazen i sipali vodu", i mi klinci naravno probamo to. Pritom smo mi to punili tako što smo punili kace za kupus i onda u podrumu od drugara, na česmi, napunimo tu kacu i stavimo je na dva skejta, pa guramo - započeo je Trojpec u emisiji "Bindž", pa nastavio priču.

Foto: ATA images

 

 

- Naravno da je sve to popila voda, to ne može da drži kesa sa selotejpom. Onda smo skapirali da ćemo morati da izbetoniramo. U tom trenutku se gradio tržni centar i mi smo videli da tamo imaju džakovi sa cementom i sa tog gradilišta smo pozajmili cement - prisetio se glumac u emsiji "Bindž".

Da li su na kraju uspeli da naprave bazen tokom bombardovanja možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju sa Milošem Petrovićem Trojpecom pogledajte OVDE.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...