Poslednje tri godine Darka Tomovića smo gledali u „Igri sudbine”, ali je nedavno odlučio da napusti taj projekat.

„Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost ‘vrha piramide’, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali”, naveo je, između ostalog, Darko Tomović u saopštenju za javnost.

Foto: ATA images

 

Popularni glumac, čije je stalno radno mestu u Narodnom pozorištu u Beogradu, uvek je nastojao da živi „po svome”. Intervjue je retko davao, za popularnost nije mario, a pred matičara je prvi put stao na pragu šeste decenije.

Iako je oduvek važio za miljenika lepšeg pola, Darko Tomović od braka je „bežao” do 49. godine. A onda je upoznao lepu Ninu, koja je od njega mlađa deceniju i po. Darkova izabranica diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali se u profesionalnom smislu opredelila za kognitivno-bihejvioralni koučing.

 

 

Nina i Darko su se upoznali 2007. radeći na zajedničkom projektu. Četiri godine kasnije sreli su se kod zajedničkog prijatelja i on ju je tada pozvao da izađu.

- Želeći da ostavim utisak, kao svako žensko, presvukla sam se sto puta. Na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to-to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju – pričala je svojevremeno Nina za Gloriju.

Venčali su se sedam meseci nakon prvog sastanka, 15. januara 2012. Iste godine dobili su ćerku Lanu koja je izrasla u prelepu devojčicu.

 

 

- Možda sam se po nekim opštim standardima kasnije oženio i dobio dete, ali za lepe stvari nikad nije kasno. Meni se, u odnosu na vršnjake, sve događalo par godina kasnije. U šali kažem da ću poslednji saznati kad umrem – rekao je Darko Tomović u intervjuu za HELLO!