Последње три године Дарка Томовића смо гледали у „Игри судбине”, али је недавно одлучио да напусти тај пројекат.

„Тешко је било трпети непрофесионални однос, осорност и бахатост ‘врха пирамиде’, са навикама донесеним из неке друге области јавног посла који има корен на Ибарској магистрали”, навео је, између осталог, Дарко Томовић у саопштењу за јавност.

Фото: АТА имагес

 

Популарни глумац, чије је стално радно месту у Народном позоришту у Београду, увек је настојао да живи „по своме”. Интервјуе је ретко давао, за популарност није марио, а пред матичара је први пут стао на прагу шесте деценије.

Иако је одувек важио за миљеника лепшег пола, Дарко Томовић од брака је „бежао” до 49. године. А онда је упознао лепу Нину, која је од њега млађа деценију и по. Даркова изабраница дипломирала је глуму на Факултету драмских уметности, али се у професионалном смислу определила за когнитивно-бихејвиорални коучинг.

 

 

Нина и Дарко су се упознали 2007. радећи на заједничком пројекту. Четири године касније срели су се код заједничког пријатеља и он ју је тада позвао да изађу.

- Желећи да оставим утисак, као свако женско, пресвукла сам се сто пута. На крају сам обукла белу хаљину и помислила да је то-то ако и он дође у белом. Наравно, имао је белу кошуљу – причала је својевремено Нина за Глорију.

Венчали су се седам месеци након првог састанка, 15. јануара 2012. Исте године добили су ћерку Лану која је израсла у прелепу девојчицу.

 

 

- Можда сам се по неким општим стандардима касније оженио и добио дете, али за лепе ствари никад није касно. Мени се, у односу на вршњаке, све догађало пар година касније. У шали кажем да ћу последњи сазнати кад умрем – рекао је Дарко Томовић у интервјуу за ХЕЛЛО!