Na pomenu se pojavio i Vidojev otac, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji je položio cveće na spomenik sina i upalio mu sveću, dok Nikolina Pišek nije prisustvovala pomenu bivšeg supruga.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Vidoje je za sobom ostavio ćerke Mateu iz prvog braka i Sofiju Unu koju je dobio sa Nikolinom Pišek. Nakon njegove smrti, Nikolina je vodila medijski rat sa svekrom oko imovine za koju je tvrdila da pokušavaju da otuđe.

Podsetimo, Miša Grof je nedavno za "Blic" tvrdio kako on ne vodi nijedan postupak protiv Nikoline koja ga, kako kaže, nije nijednom pozvala nakon smrti supruga.

- Protiv nje ne vodim nijedan postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam nameru da je tužim za bilo šta. Moj advokat nije upućen da se vodi bilo kakav postupak, nije mi stigao nikakav poziv za sud. Zaista sam ceo dan proveo kod kuće.

- Ne znam zbog čega ona priča kako ja nju teretim za nešto i kako imamo suđenja, kada nijedno suđenje ne postoji. To prosto nije istina. Istina je samo da ni unuka ni ona mene nijednom nisu pozvale otkako je Vidoje preminuo.

Blic