На помену се појавио и Видојев отац, Виктор Ристовић познатији као Миша Гроф који је положио цвеће на споменик сина и упалио му свећу, док Николина Пишек није присуствовала помену бившег супруга.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Видоје је за собом оставио ћерке Матеу из првог брака и Софију Уну коју је добио са Николином Пишек. Након његове смрти, Николина је водила медијски рат са свекром око имовине за коју је тврдила да покушавају да отуђе.

Подсетимо, Миша Гроф је недавно за "Блиц" тврдио како он не води ниједан поступак против Николине која га, како каже, није ниједном позвала након смрти супруга.

- Против ње не водим ниједан поступак, нити ћу. Немам времена за то и немам намеру да је тужим за било шта. Мој адвокат није упућен да се води било какав поступак, није ми стигао никакав позив за суд. Заиста сам цео дан провео код куће.

- Не знам због чега она прича како ја њу теретим за нешто и како имамо суђења, када ниједно суђење не постоји. То просто није истина. Истина је само да ни унука ни она мене ниједном нису позвале откако је Видоје преминуо.

Блиц