Никола је сада добио појачање, а на путу му се придружила супруга Бојана и њихова деца. Бојана је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију на којој позирају насмејани уз опис: "Кад на путу сретнеш неког. Срећан празник"

 

 

Нема сумње да је породица највећа подршка Николи у његовој мисији, а Роквићева супруга се тим поводом укључила у емисију "Блиц дан" и открила детаље овог хуманог циља:

- Он је стварно онако оптимистичан у почетку. За сада је прешао неких 90 км, обзиром да преко дана прелази, дневно пређе око 30, тако да можете и да пратите, стварно на Инстаграм профилу он обавештава свакодневно. И за сада се стварно сјајно осећа, јако је узбуђен, захвалан је свим људима који су учествовали, компанијама, свима који су укључени у фондацију и у његову мисију. Мислим, он се дуго спрема на овај подвиг, тако да он је сада заиста физички и психички спреман и њега су припремали људи који се баве екстремним маратонима, тако да он већ зна шта може и да га чека на овом његовом путу, али некако верујем да ће бити тешко сигурно у одређеним моментима, али верујем да и када физички некако тело можда ослаби, умом неће, а то је оно што је најважније - рекла је Бојана Роквић тада.

- Ово је незапамћен подвиг, али нисмо очекивали овакав одзив. И ја са децом крећем на пут у суботу, придружићемо му се успут. За време Ускрса он ће бити у Македонији, па ћемо се тамо наћи. Бићемо и два дана заједно, то је оно што је најважније и деци и њему - каже Бојана.

Подсетимо, Никола се данас огласио путем свог Инстаграм налога и саопштио да је до сада сакупио преко 5 милиона динара.

Blic